петак, 5. октобар 2012.

Медији о нама... ПРАВОСЛАВЉЕ БЕЗ КОМПРОМИСА


Магазин СТАТУС је у свом септембарском издању под бројем 116 објавио занимљиву репортажу (која се простире на целих десет колор страница магазина) из пера новинарке Драгане Николетић под насловом: ПРАВОСЛАВЉЕ БЕЗ КОМПРОМИСА. Овај текст иако тематски фокусиран на манастир Нови Стјеник читаоцима СТАТУС-а открива доста тога и о Истинском Православљу као и о Српској Истински Православној Цркви уопште - темама о којима се у српским медијима ћути, те је због тога још више интересантнији. Иначе, ово је један од ретких новинарских текстова на тему Истинског Православља који је, може се рећи, у потпуности коректан. Топло препоручујемо свакоме овај СТАТУС-ов чланак о нама уз мали позив на опрез јер у часопису има опсцених фотографија.
Овде ћемо објавити фотографисане странице СТАТУС-овог чланка са надом да ће наши читаоци који нису у могућности да набаве СТАТУС успети, уз преглед објављених фотографија, нешто и да прочитају.









Напомена: Ради потпуног увећања фотографија (ради лакшег читања) КЛИКните десним кликом на фотографију и отворите је у новој картици где ћете моћи да је сасвим довољно увећате.

1 коментар:

Анониман је рекао...

trebalo je da uslovite da tekst u časopisu bude isopisan ćirilicom