четвртак, 30. јул 2009.

Разговор са о. Стефаном Аленом (4 видео клипа)

Овај разговор, који предлажемо вашој пажњи, снимљен је јула месеца, ове 2009. године у нашем Новостјеничком манастиру који је посетио о. Стефан Ален.

Његову кратку биографију смо раније већ објавили.

Овај интервју са о. Стефаном Аленом води брат у Христу Огњен Андулајевић.

Надамо се и да ће нам ова беседа и овај разговор бити свима на духовно укрепљење.

Из техничких разлога је подељен на четири дела.

Погледајте их:


Први део

Други део

Трећи део



Четврти део

Обавештење!

У првој поставци на нашем блогу, јуче смо поставили четири видео клипа појединачно. Данас је дошло до измене. Сви видео клипови су постављени у једној поставци, под истим насловом. Тако, ако је неко до сада линковао појединачне видео клипове, нека их провери јер ти линкови више неће функционисати. Сада, много једноставније, притиском на наслов, можете линковати сва четири видео клипа од једном. Хвала на разумевању.

3 коментара:

манастир Нови Стјеник је рекао...

Отац Стефан Allen је већ дуго у контакту са о. Акакијем и његова жеља је била да дође у Србију да нас посети. Иначе, његова ћерка Јелисавета од пре неког времена живи и ради у Београду.
Велика нам је част што смо имале прилику да угостимо оваквог свештеника у нашем манастиру.

Слава Богу што је овај разговор снимљен и објављен на ЈУ-ТЈУБУ, те ће тако многима бити на духовну корист. Надамо се да ћемо оца Стефана Allena још много пута видети у Србији.

Амин, Боже дај!!!

Unknown је рекао...

O. Стефан ален је мелем за српску душу....диван пастир, диван беседник, сасуд Духа Светога....На многа љета да нам поживи и да нас учи како да чврсто дтојимо у Истини.
Матушке помјаните ме гршнога. О Стефан српски :)

Anja је рекао...

Hvala Bogu da nam je dao sveto pismo gde vidimo da su sve vlasti koje postoje od Boga postavljene (Rimaljanima 13). Stefan Alen tvrdi da su vlasti već dugo mafijaške. Ko je u pravu Pavle ili Alen?