уторак, 28. јул 2009.

Дародавци и добротвори нашег манастира

Богољубивом добротом две породице из Београда и Панчева, комплетно сестринство коначно је добило адекватну обућу за тешке зимскoпланинске услове. 

Две врсте чизама реномиране Норвешке марке Helly Hansen (за -30 и - 50 Целзиусових степени) сигурно ће бити право олакшање за наш манастир у периоду тешких зима, када је адекватна квалитетна обућа необходна. Озбиљност ових речи може да разуме само онај ко је проживео макар неко кратко време у зимском планинском беспућу.

Да радост наша буде још већа, уз сваки пар чизама дошао је и пар веома квалитетних камашни такође светске реномиране, Италијанске фирме Ferrino.

Нека Господ и свети Јован Крститељ стоструко узврате овим нашим дародавцима свако добро - земаљско и небеско. Амин. 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Неколико речи о бренду Helly Hansen: Функционалност, стил и чврстина. 1877. године морски капетан Helly Juell Hansen, после двадесет година рибарења на Норвешким фјордовима, одлучио је да учини нешто да заштити рибаре од веома тешких временских услова на мору...
Овако гласи њихов главни рекламни мото: Helly Hansen је заштитни слој између човека и сила природе. Ми правимо корисну одећу и обућу за преживљавање, рад и спорт.



1 коментар:

Vesna Djorem је рекао...

Oče Danilo blagoslovi,
skupio sam nešto stvari za vašu bratiju i sestrinstvo, ali mi nije uspelo da vam ih dostavim preko Mladena (brat oca Akakija).
Očekujem da mi se javiš na telefon 011/2632 747.U međuvremenu u mojoj kući biće uvek konačište za ljude koje ti preporučiš.
Molim te usrdno da uznosiš molitve moje Gospodu za Teodora,Jelena i Vesna.