четвртак, 13. јануар 2011.

ЗАЈЕДНИЧКА КРСНА СЛАВА - Св. Стефан Првомученик



Од прошле године отпочело је заједничко прослављање Крсне Славе св. Стефана Првомученика од стране о. Акакија, о. Стефана деспотовачког и мати Ефросиније. Уз Божићну радост и заједничко гостољубље у организацији Новостјеничког манастира на ову заједничку славу окупља се доста велики број пријатеља и гостију из свих крајева Србије па чак и из иностранства. Надамо се да овај мали видео запис донекле може пренети молитвено - празничну атмосферу заједничке Крсне Славе која се игром случаја већ другу годину одржала у живописном подножију планине Бељанице, на Лисинама, на само неколико десетина метара од водопада Велики Бук у кући г. Владимира Моса чијом добротом је и омугућена прослава ЗАЈЕДНИЧКЕ СЛАВЕ на овако лепом месту.
Да се ова Слава, у славу Божију прославља још много година - На многаја љета слављеницима и свима онима који узимају учешће у овој прослави!



ЗАХВАЉУЈЕМО свима онима који су помогли техничку реализацију славе: г. Владимиру Мосу, ресторану Велики Рај (Стењевац) и ресторану Ресавски Уранак (Лисине). 

1 коментар:

ninoslav је рекао...

binteDraga braco Srbi isestreSrpkinjemoje ime je Ninoslav Bircanin ja sam Srbin iz Srbije inace17 godina zivim u Kanadi.Imam sinaPavla 20 godina icerku Mariju 16godina razveden sam.Ovama jedino sto znam znam preko interneta odusevljen sam sa vama ivolim vas sve puno izelim vamodBoga svako dobro.Moja e mail adresa je;ninke.bircanin@gmail.com