петак, 18. септембар 2009.

ПРОГЛАС ПОВОДОМ ПАРАДЕ ПОЛНО ИЗОПАЧЕНИХ


Стјеничанка објављује ПРОГЛАС протеста против јавног окупљања, пропагирања и ширења болесних идеја полно изопаченика - заговорника Содомског противприродног греха у Београду којим се Српској јавности обратио јеромонах Акакије  

ГРАЂАНИ СОДОМЉАНИ, ВИ И ВАШ СОДОМСКИ ГРЕХ У СРБИЈИ НИСТЕ ДОБРОДОШЛИ

"И рече Господ: вика је у Содому велика и грех је њихов грдан. Зато ћу сићи  да видим еда ли све чине као што вика дође преда ме; ако ли није тако да знам" (1. Мој. 18. 20-21)

У недељу 20 септембра по грађанском календару свако од нас мора рећи своје „НЕ!“ грађанима Содомљанима који ће уз помоћ антихришћанских власти марширати Српском престоницом тражећи од нас Срба да Содомски грех прихватимо као нормалну (за Европу чак пожељну) појаву без које Србији нема напретка. Ко су грађани Содомљани и какве су последице њихове полноизопачене револуције коју спроводе ових дана у Београду?  


Да ли знате браћо и сестре Срби старозаветну причу о праведном Лоту, граду Содому и два Анђела? Та прича треба да нам открије са каквом се богомрзском пошасти сусрела Српска престоница – Београд, а преко ње и цео Српски народ. 

Праведни слуга Божији Лот није подржавао, штитио и оправдавао своје суграђане Содомљане који су упражњавали противприродни богомрски грех мужелошништва (хомосексуализма). Бог је послао два анђела да погубе град Содом са целом околином зато што је ужасни вапај греха содомског дошао до Бога јер сама природа људска силована и прљана противприродним блудом вапије ка Богу покрећући Га на казну. Зато су Анђели и казали Лоту да су послани од Бога да истребе све који устају на своју природу, гневећи тиме Бога који је створио природу људску положивши јој границе моралонсти. Иначе, грађани Содомљани и старо и младо, како то наводи Свето Писмо, практиковали су противприродни блуд не само међусобно него су на то наводили остале. Добри Лот је срео на улазу града два Анђела, у виду два прелепа младића странца - путника, и позвао их да ноће у његовом дому. Урадио је ово донекле из разлога да их угости, а донекле из разлога да их заштити и сачува од својих суграђана мужеложника. Путници су се сместили код њега. И још док не беху легли, грађани Содомљани се слегоше око Лотове куће, старо и младо и викаху Лота да им да странце младиће како би са њима извршили противприродни блуд. А добри Лот им се обрати: „немојте браћо чинити зла. Ево имам две кћери које су девственице, њих ћу извести, па чините са њима шта вам је воља, само не дирајте те људе јер су ушли под мој кров“. Свеједно грађани Содомљани распаљени не на природни него на противприродни грех, нису хтели Лотове кћери него дошавше младиће ради испуњења своје одвратне безаконе похотне жеље. Видећи све то послати од Бога Анђели послаше на грађане Содомљане слепило које их је толико поразило да не само нису више могли наћи Лотов дом него ни своје куће. И рекоше два Анђела Лоту да изведе из града своје нај рођеније јер ће град Содом бити затрет јер је вика његових противприродних греха велика пред Господом. Лот изађе са својом женом и ћеркама из града и Господ пусти са неба камену кишу од сумпора и огња и затре град Содом све околне градове и сву ону раван и све људе и стоку. (Стари завет, Прва књига Мојсијева, 19. глава)  

Како би још више увидели колико је овај противприродни Содомски грех страшан и мрзак пред Богом навешћемо вам и застрашујуће сведочење древно светог оца блаженог Јеронима где он наводи да су сви они људи који су огрезли у овом Содомском греху, у оној светој ноћи у којој се Спаситељ наш Исус Христос родио од Пречисте Дјеве Богородице, били по васцелом свету побијени огњем и муњама. Јер Извор чистоте Христос, када је пречистим своји рођењем дошао на свет, није дозволио да се у свету, у часу његовог рођења нађе такав ужасни противприродни грех. 


Слушајући све ово пази пребезакони и прљави грађанине савременог Содома – полноизопачениче! Устрепти душом и телом да те не постигне удео древних Содомљана, да те не постигне од Бога изненада с'више гром и муња. Или да не нареди Бог да земља под тобом отвори уста своја и прогута те у Ад живога! 
Ово се односи и на све оне који подржавају овај страшни богомрски грех. Јер шта би се десило са праведним Лотом да је он са подршком или толеранцијом  гледао на противприродна безакоња својих суграђана? Он је чак понудио своје ћерке да се обесчасте, не би ли Содомљане само навео на мањи, природни грех блудочинства. Да ли би га Бог спасао од ужасне истребљујуће казне града и грађана Содома? Наравно да не. Зато браћо и сестре Београђани и браћо и сестре Срби покажимо своје отворено негодовање против (су)грађана Содомљана који бестидно и без страха Божијег, својом јавном промоцијом Содомског проклетог греха призивају на Српску престоницу и на целу нашу земљу велики и неумољиви гнев Божији. Ко може и осећа се спремним нека изађе тог дана на улице да директно искаже свој глас протеста и гнушања према савременим Содомљанима. Они који су у немогућности да изађу на улице нека било којим гестом покажу своје негодовање поводом овог дана срамоте и дана призивања гнева Божијег на све нас. Нека се на прозор сваког стана, сваке куће и саког аутомобила окачи неко црно платно као знак негодовања, жалости и покајања пред Богом за оно што чине они који јавно прокламују Содомски грех у сред наше земље као и за све оне који такво бестидно безумље подржавају и бране га. У недељу Српски народ мора да покаже своју верност и лојалност Богу, светом Сави као и свим нашим богољубивим прецима, својим вековним хришћанским традицијама, а не мртву савест верности лажним изопаченим вредностима обезбожене Европе и Ционистичке олигархије која хоће да овим чином дотуче моралне вредности наше већ и оваго много измучене и изранављене Отаџбине. У славу Бога Оца и Сина и Светога Духа. Амин. 

Јеромонах Акакије, Српски Истински Православни манастир Нови Стјеник, Микуљски Камен, Слободне Српске планине

18. септембар (по грађанском календару) године спасења 2009.  



1 коментар:

Огњен НС је рекао...

Хвала Стјеничанки на овом посту. У праву је о Акакије кад позива да сви заједно покажемо да смо против ужасног содомизма јер ми и не можемо рачунати да ћемо неком нашом реакцијом променити те 'људе'али морамо стати у одбрану Србије и одбрану самих себе. КО се не противи а види он се саглашава, ово није Србија у којој бих ја да живим