понедељак, 01. фебруар 2010.

НЕОПХОДНО ПРОШИРЕЊЕ ЖИВОТНОГ ПРОСТОРА


Смирени апел за помоћ


Манастир Нови Стјеник већ годинама покушава да догради на источну страну главног конака трем као најбржи и најефтинији начин да се дође до неопходног проширења животног простора. У манастиру недостаје основни простор за живот сестара. Зато апелујемо на све људе добре воље који желе да својим прилогом помогну да се овога лета (2010) коначно реализује надоградња главног конака у којем ће бити смештена и иконописачка радионица. Иконопис би требао да буде главна монашка рукодеља која би уједно била и најозбиљнији извор самофинансирања нашега манастира.

Динарски прилози могу се уплатити на жиро рачун КОМЕРЦИОНАЛНЕ БАНКЕ,
на име Николић Ефросинија
Број динарског рачуна: 908-2051-70
У вези девизних прилога молимо вас да погледате инструкције банке, тако што ће те кликнути на следеће везе (када отворите документ морате га повући на доле да би се појавио):
За уплату у еврима:
EUR
EUR.doc
Hosted by eSnips
За уплату у Америчким доларима:
USD
USD.doc
Hosted by eSnips
За уплату у Аустралијским доларима:
AUD
AUD.doc
Hosted by eSnips
(Молимо да нам се обратите преко нашег контак Emal-а novistjenik@gmail.com како би могли да евидентирамо све приложнике као и ради помињања имена на молитвама за њихово здравље и спасење.)


Унапред се захваљујемо пожртвованим добровољним приложницима уз молитве Господу да им Бог подари мир, радост, срећу, здравље и свако добро.

НА СПАСЕЊЕ!
Настојатељница манастира монахиња Ефросинија са свим у Христу сестринством
На горњем цртежу је приказан постојећи конак (блеђе нацртан) и замишљени изглед надоградње трема са два лучна прозора. Кликните на слику како би се повећала.


Нема коментара: